اخبار روابط عمومی, اخبار روز, اخبار سازمان, اخبار و اطلاعیه ها, اطلاع رسانی, مهمترین اخبار

مهندس دویده خواستار بازنگری تعرفه خدمات مهندسی شد

به گزارش روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان خوزستان، مهندس کمال دویده رییس سازمان، با هدف ارتقاء جایگاه حرفه‌ای مهندسان و بهبود شرایط فعالیت آنان، خواستار بازنگری و تنظیم تعرفه خدمات مهندسی برای شش‌ماهه دوم سال جاری شد.

وی در این خصوص طی مکاتبه‌ای رسمی با ریاست محترم شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور، ضرورت بررسی و اصلاح تعرفه‌ها را مطرح کرد و تأکید نمود که این موضوع باید در اولویت دستور کار شورای مرکزی قرار گیرد تا با انجام بررسی‌های کارشناسی، تعرفه‌های جدید در اسرع وقت تصویب و به استان‌ها ابلاغ شود.

مهندس دویده با اشاره به اهمیت تعرفه‌ها در تنظیم فعالیت‌های حرفه‌ای مهندسان، اظهار داشت: تعرفه‌های خدمات مهندسی نه تنها نقش مهمی در حمایت از جامعه مهندسی دارند، بلکه مستقیماً بر کیفیت طراحی، نظارت و اجرای پروژه‌ها و در نهایت ایمنی و آسایش شهروندان تأثیرگذارند. وی افزود: بازنگری به‌موقع و منطقی تعرفه‌ها می‌تواند زمینه ارتقاء سطح خدمات مهندسی و افزایش اعتماد عمومی به فعالیت‌های حرفه‌ای را فراهم کند.

رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان خوزستان خاطرنشان کرد: این اقدام علاوه بر بهبود شرایط کاری مهندسان، می‌تواند نقش مؤثری در ارتقاء کیفیت ساخت‌وسازها، رعایت استانداردها و افزایش ایمنی در پروژه‌های عمرانی ایفا کند.

مهندس دویده در پایان ابراز امیدواری کرد با پیگیری‌های سازمان و همکاری شورای مرکزی، تعرفه‌های جدید در نیمه دوم سال جاری به تصویب برسد و ابلاغ شود تا ضمن ایجاد شرایط مناسب‌تر برای فعالیت حرفه‌ای مهندسان، جایگاه آنان در استان خوزستان و سراسر کشور بیش از پیش ارتقاء یابد.

برای دریافت و یا مشاهده تصویر مکاتبه ایشان با رییس محترم شورای مرکزی کلیک نمایید.


روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان خوزستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *